Следва

Един ден в детайли: 1 септември. Градът и дантелените му сенки

Дизайн за вдъхновение: Номер 156

Изморени, натискате номер 156...

All About Life преди 6 години

Изморени, натискате номер 156 в частния асансьор, етаж последен. Дзън, с десен крак стъпвате на мрамора, животът ви е моден подиум в новия ви пентхаус.

Лежерно оставяте изстудената бутилка шампанско на кубистичния бял диван, който напомня миналата "греховна" вечер. Излизате на терасата, за да се вдъхновите от гледката към Средиземно Море. Тел Авив е вашият нов дом.

Телeфонът непрекъснато звъни, търпението обаче е на макс. Две чаши, сами на масата, в очакване на "вкусна" вечеря. Нима наистина не искахте да дойде... Пуф, тапата изхвърча.

След третата (чаша) вече сте на стъкления под, осветен от нюансите на Космоса, футуристичният дизайн ви подарява свобода. Първата глътка от четвъртата пък, вкусвате в басейна с прозрачно дъно. Мокра и сама, тропате два пъти с нокът по кристалната чаша. Бум, счупена, вече "лежи" в ъгъла до вратата на първата от трите спални.

Сините лъчи обаче ярко ви привикват да влезете в ултра модерната баня (от общо три), за да се трансформирате в "хиената", отдавна заспала. А гардеробът, както виниги, е креативно, и количествено, неизчерпаем.

И всичко това в този безобразно страхотен пентхаус. В галерията горе>>>
 

More All About Life