Седмичен ХОРОСКОП - 04.09 - 10.09

Astro преди 6 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Периодът ще бъде важен за вас, тъй като сега ще привлечете вниманието към себе си. Сега можете да се докажете, да бъдете чути, да действате смело.
Много събития в личния ви живот ще бъдат свързани с една определена жена в живота ви. Тези събития може да са от различно естество, но за вас са от голямо значение.
Важна информация или предложение може да ви поставят в сериозна дилема. Ще трябва да се вземе важно решение. Необходимо е да се захванете с това, което диктува сърцето ви и което истински желаете.

Понеделник и вторник не са само начало на седмицата, а и начало на новите ви приключения. Пред вас се отварят нови възможности, за които ще трябва да помислите. За други пък ще трябва да действате бързо.
От сряда до петък имате чувството, че нищо не се стича по план. Но помнете, че понякога най-невероятните неща започват с най-неприятните обстоятелства. Дайте шанс на нещата да се развият.
През уикенда ще се сблъскате с нещо изумително и неочаквано. Това ще ви обогати духовно, отваряйки очите ви за красивото.
 

Хороскоп

Още от Astro