Седмичен ХОРОСКОП - 04.09 - 10.09

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тази седмица ще осъзнаете вашите способности, умения и това, което те ви предоставя. Понякога хората не са наясно с това, което могат да постигнат, както и с това, че са много добри в нещо. Крайно време е да прозрете всичко това. Ако все пак се чувствате неуверени в себе си, рискувайте – по-добре да преодолеете страха си, но да видите, на какво сте способни, отколкото да останете в застой.
Вниманието на вас и семейството ви ще бъде насочено към събитие, ангажимент или личен празник на млад човек. Това събитие ще бъде важно за вас и го очаквате с нетърпение, тъй като ще сбере на едно място най-любимите ви хора.

В началото на седмицата работата ви тревожи. Шефът ви не е в настроение, а това натоварва обстановката за всички. Най-умното, което можете да направите, е да погледнете весело на нещата, вършейки всичко усилено и прецизно – пък да става каквото ще…
От сряда до петък някой ще ви въвлече в интересни размисли, разкривайки ви своя тайна, притеснение или вълнение. Това ще промени изцяло виждането ви за проблем, който сте смятали, че разбирате. Всичко може да се преобърне само за миг.
Уикендът ще ви презареди с енергия и мотивация.

 

Хороскоп

Още от Astro