Седмичен ХОРОСКОП - 04.09 - 10.09

През тази седмица Марс и Меркурий ще окажат силно влияние върху общуването...

През тази седмица Марс и Меркурий ще окажат силно влияние върху общуването между хората и развитието на техните отношения. Нищо не трябва да остане премълчано, скрито или изопачено. Разговорите и откритостта са за предпочитане пред сдържането на емоциите и тайните. Състоянието на тези планети ни кара да обединим думите и делата си, което пък би могло да ни бъде от огромна полза за развитието на бъдещите ни планове.

Влиянието на Девата също не е за подценяване. Сега това ще ни фокусира върху анализиране, взиране в детайлите и стремеж към съвършенство. Разбира се, при някои знаци това ще се прояви в по-силен аспект, а при други – не чак толкова. Но със сигурност очакванията ни ще се повишат и това ще бъде осезаемо за всички ни.
През този период имаме по-голяма жажда за впечатления, нови преживявания и активност. Доверете се на инстинктите си и най-силните си желания.
 

ОВЕН 21.03 – 20.04

Хората, с които ще общувате през седмицата, както и контактите, които ще завържете, са изключително важни за бъдещето ви.
Периодът включва интересни пътувания с цел, както и много нови преживявания, които ще ви заредят с положителна енергия.
Новини, покана или предложение ще ви изненадат приятно. Резултатът от тези събития ще повлияе действията ви в голям аспект до края на годината.
Малка нова придобивка ще ви зарадва, напомняйки ви колко малко му трябва на човек, за да се усмихне.

Началото на седмицата ви връхлита с най-прекрасните неща. Рядко се случва всичко хубаво за определен период да се стане още в началото. Но такъв е вашият случай. Това ви амбицира и кара да се трудите с повече желание и по-усилено, както и да вършите всичко с една идея повече любов.
Това е причината в средата на седмицата да сте размечтани. Ще ви се случат забавни неща, а ще имате и поводи за много усмивки.
Петък и събота са очарователни дни – стресът и притесненията са стара история…
В неделя имате цялото време на света…за да се наспите!
 

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

За родените под знака на Телеца през тази седмица ще възникне неочаквана благоприятна възможност или ситуация. Това може да има връзка с по-добър доход, полза от договор или финансов документ.
Собствените ви усилия и труд ще бъдат възнаградени именно сега. Вече е дошъл моментът.
Късметът е на ваша страна и в съдебно естество и въпроси. Всичко ще се развие така, както искате.
Успехът на някой близък човек също ще ви повлияе. Това най-вероятно ще бъде някой от приятелския ви кръг.

Понеделник и вторник ви сварват неподготвени в конфликти, в които не желаете да участвате. Уви, някой ви въвлича в това, а вие трябва да намерите начин да се измъкнете. Но в останалата част от времето, всичко ще протича благоприятно за вас.
От сряда до петък сте заети да гоните успеха си, правейки големи и малки крачки в различните сфери, в които искате да се издигнете. Действате вдъхновено и мотивирано.
Уикендът ще бъде вълнуващ, като неделята ще бъде по-богата емоционално.
 

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Представителките на зодия Близнаци ще бъдат заети с множество работа през тази седмица. Разбира се, това в никакъв случай не е лошо – ще се сдобиете с допълнителен доход, ще развиете нови умения, а и ще влезете в ритъм отново, след отпускарския сезон. Сега ще трябва да разпределяте времето си по-прецизно, тъй като не искате да пренебрегвате нищо от това, с което искате да се занимавате – спорт, музика или просто четене на книга… Това, че имате динамичен график, ви тонизира и поддържа енергични.
Всичко това ще ви провокира и да вземете някои смели решения. На прага сте на промяна, която ще преобърне живота ви. Досега сте се страхували да направите крачка към нея, тъй като това ще направи нещата различни почти във всеки един аспект. Но желаете това силно и смятате, че сте готови. Сега е правилният момент да разберете дали това е така.

В понеделник и вторник общуването е леко и приятно. Вие сте хора с чувство за хумор, които умеят да спечелят и най-трудната персона. Сега това ваше обаяние е много по-силно. Използвайте го в своя полза.
От сряда до петък искате да прекарате повече време с близките си. Това е много важно за вас. Макар и графикът ви да е пълен, ще трябва да намерите начин да споделите някои моменти с любимите си хора. Сега вероятно има и повод, който ще ви събере.
През уикенда вниманието ви обаче ще бъде насочено само към един специален човек.

РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица ще получите шанс да разрешите проблем, който ви притеснява от известно време. По един или друг начин ще имате възможност за личен или професионален успех.
Мислете повече, но и действайте повече – не губете време. Колкото по-бързо започнете да готините целта си, толкова по-добре.

Бъдете отворени към предложения, към новите начинания и възможности.
Ще запомните седмицата със съдбовно събитие, което касае най-вече личния ви живот и ще преобърне много перспективата ви.

„Колкото повече, толкова по-добре“, казват хората. Вие сте на това мнение в началото на седмицата. Сега имате повече избор и повече шансове за реализация на желанията ви Всичко, което се случва в тези дни, не е твърде „грандиозно“ за вашия вкус – готови сте да рискувате, както и да се впуснете в по-непознати сфери, с идеята да станете експерти след време.
От сряда до петък си прекарвате страхотно с приятели и близки. Сега е добър момент да правите планове относно пътувания и почивки. Ако го решите бързо, може би този уикенд ще се наслаждавате на красиви гледки.
 

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Представителките на зодия Лъв през тази седмица ще имат важен ангажимент към жена. Най-вероятно тя е сред вашите роднини. Жените в семейството като цяло ще бъдат причина за много събития през тази седмица: лични празници, изненади или пък новини.
Като цяло, периодът ще бъде динамичен и ще си поставите нови неща за цел. Амбицията е неизменна част от Лъвиците, тъй като те не обичат да бъдат в застой.
Ще мислите много за някого скъп на сърцето ви. Този човек е огромен фактор в живота ви и тъкмо сега ще окаже голямо влияние върху някои ваши действия.

В началото на седмицата сте перфектни във всяко едно отношение. Изпълнявате всичко в срок, имате неизчерпаем запас от енергия и всичко се получава с лекота за вас. Каквото и да правите, нека сърцето ви да бъде ваш водач. Продължавайте с увереност и гордо вдигната глава.
От сряда до петък ще бъдете по-интровертни, но тези дни ще бъдат сериозни, тъй като ще вземете доста важни решения.
През уикенда ще се радвате на романтика и топлина.
 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Този период ще бъде странен за повечето Деви, тъй като миналото и бъдещето ще се съчетаят по неочакван начин. Хубавото е, че това ще ви предостави най-добрия начин да преодолеете нещо.
Не се страхувайте от възможностите за неуспех. Девите имат добра визия за нещата и могат да преценят развоя на събитията отрано.
Но не търсете отговори на въпроси, които само бъдещето може да ви даде. Твърде много премисляте някои неща, а трябва просто да се пуснете по течението.

В началото на седмицата се случват прекалено много неща, за да осмислите всичко наведнъж. Забавно е да сте ангажирани с много дейности, но понякога е нездравословно, ако се прекали. Дайте си малко почивка и си поемете дъх. Ще работите два пъти по-добре, ако отдадете необходимото време на всичко. А това може да стане само, ако започнете едно по едно да вършите всичко, но в никакъв случай наведнъж.
От сряда до петък ще продължавате да сте продуктивни и все така заети. Но правите планове, обсъждате идеи и сте в добра форма.
През уикенда излезте от града. Обичате разнообразието, а сега отчаяно се нуждаете от него.
 

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През тази седмица на работното ви място е леко напрегнато. Ще трябва да се абстрахирате от обстановката, колкото и да ви е трудно. Само така ще можете да свършите работата си, а и няма да се натоварите.
Любовният ви живот и всичко, което се случва в момента с него, ще бъде силно повлиян от решенията ви през изминалата седмица.
Възможни са и нови запознанства, но, вероятно недълготрайни.
Имате нужда да прекарате повече време сред природата и с хората, които обичате. Вашият кръг е малък, но вие не се и нуждаете от по-голям. Обкръжението ви е само от хора, с които споделяте възгледите си, мирогледа си и интелекта.

В началото на седмицата всички около вас смятат, че имате отговорите на всички въпроси, макар че вие не мислите така. Но това ви дава предимство в много отношения. Използвайте го. Ако една група няма лидер, а вие притежавате това, от което се нуждае групата, то вие трябва да поемете контрола.
От сряда до петък сте добър слушател. Предразполагате хората към споделяне и те се отпускат пред вас.
Междувременно умът ви се върти в мисли за красота и романтика. Може би трябва да отделите малко време и за това.
През уикенда мислите ви са предимно делови.
 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тази седмица ще осъзнаете вашите способности, умения и това, което те ви предоставя. Понякога хората не са наясно с това, което могат да постигнат, както и с това, че са много добри в нещо. Крайно време е да прозрете всичко това. Ако все пак се чувствате неуверени в себе си, рискувайте – по-добре да преодолеете страха си, но да видите, на какво сте способни, отколкото да останете в застой.
Вниманието на вас и семейството ви ще бъде насочено към събитие, ангажимент или личен празник на млад човек. Това събитие ще бъде важно за вас и го очаквате с нетърпение, тъй като ще сбере на едно място най-любимите ви хора.

В началото на седмицата работата ви тревожи. Шефът ви не е в настроение, а това натоварва обстановката за всички. Най-умното, което можете да направите, е да погледнете весело на нещата, вършейки всичко усилено и прецизно – пък да става каквото ще…
От сряда до петък някой ще ви въвлече в интересни размисли, разкривайки ви своя тайна, притеснение или вълнение. Това ще промени изцяло виждането ви за проблем, който сте смятали, че разбирате. Всичко може да се преобърне само за миг.
Уикендът ще ви презареди с енергия и мотивация.

 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Представителките на зодия Стрелец ги очаква положително развитие на работното място. Възможно е да се уредят различни документи, договори, сделки и пр. Важното е концентрацията ви да бъде стопроцентова, да продължавате да работите усилено и да се стремите към повече.
Може да имате причина да отсъствате от дома си. Ще пътувате, но със сигурност с определена цел.
Пазете се от неприятното влияние на негативни хора, които плетат интриги и ви въвличат в конфликти. Вие сте добри балансьори, така че излезте интелигентно от ситуацията, както само вие можете.

Слънцето ви се усмихва в понеделник и вторник. Вие сте щастливи, но хвърляте светлина и за останалите около вас. Положителната ви енергия предизвиква късмета. Не карайте успеха да чака.
От сряда до петък авторитетна фигура влияе на събитията около вас в професионален план. Влиянието на този човек не е лошо, просто трябва да откриете златната среда за вас.
Уикендът ще бъде дълбокомислен и богат на емоции. Няма да можете да спрете да мислите за някои неща, а и самите дни ще ви дадат плодове за размисъл и занапред.
 

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Родените под знака на Козирог през тази седмица ще бъдат заети с приключването на финансови ангажименти и плащания. Периодът е благоприятен за решаване на проблеми от всякакъв род. Дори и те да са свързани с различни хора, това не трябва да ви спира. Колкото по-бързо се отървете от нерешените си проблеми, толкова по-добре.
Романтиката ще бъде абсолютен факт през тази седмица…поне за вас! Моментите, които ще споделите със специалния до вас човек, са като извадени от филм.
Необвързаните представителки на зодията пък ще бъдат отворени за нови запознанства и флирт.

В началото на седмицата виждате някои хора в съвсем различна светлина. Досега сте ги смятали за прочетена книга, но всъщност се оказва, че тези персони са далеч по-интересни и добронамерени, отколкото сте очаквали.
Освободете се от предразсъдъците си. Изчакайте човекът пред вас сам да ви покаже какъв е.
От сряда до петък ще постигнете много. Ако си поставите нещо за цел, вие го преследвате устремено. Затова е важно да решите как ще оползотворите времето си. Със сигурност ще пожънете много успехи и напредък, стига да пожелаете.
През уикенда имате нужда от уединение.
 

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Периодът ще бъде важен за вас, тъй като сега ще привлечете вниманието към себе си. Сега можете да се докажете, да бъдете чути, да действате смело.
Много събития в личния ви живот ще бъдат свързани с една определена жена в живота ви. Тези събития може да са от различно естество, но за вас са от голямо значение.
Важна информация или предложение може да ви поставят в сериозна дилема. Ще трябва да се вземе важно решение. Необходимо е да се захванете с това, което диктува сърцето ви и което истински желаете.

Понеделник и вторник не са само начало на седмицата, а и начало на новите ви приключения. Пред вас се отварят нови възможности, за които ще трябва да помислите. За други пък ще трябва да действате бързо.
От сряда до петък имате чувството, че нищо не се стича по план. Но помнете, че понякога най-невероятните неща започват с най-неприятните обстоятелства. Дайте шанс на нещата да се развият.
През уикенда ще се сблъскате с нещо изумително и неочаквано. Това ще ви обогати духовно, отваряйки очите ви за красивото.
 

РИБИ 20.02 – 20.03

Представителките на зодия Риби ще трябва да вложат вниманието си във взаимоотношенията с близките им хора. Сега там може да има размирици, които е добре да бъдат хванати в зародиш.
Повод за разговори и определени действия ще бъде предстоящо пътуване, за което се каните отдавна. Не отлагайте повече. Не се знае кога отново ще имате свободно време за почивка.
Седмицата е добра за уреждане на документи, за инвестиции, нови придобивки, както и за действия, свързани имущество.

Подходът ви в работата е благоприятен както за вас, така и за другите. Продължавайте в същия дух. Сега вашите инстинкти ви водят в правилната посока. Настройте нагласата си така още в началото на седмицата.
От сряда до петък отношенията с хората са много важни. Това е факторът, от който в момента зависи всичко – както в професионален, така и в личен план. Контролирайте емоциите си, не говорете преди да сте помислили и запазвайте спокойствие в напрегнати ситуации.
Уикендът ще бъде вълнуващ.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.