Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Маниашки час: Кадър 2 на Карл x Vans

Показахме ви първите кадри от най-фешън колаборацията за този сезон...

All fashion преди 6 години

Показахме ви първите кадри от най-фешън колаборацията за този сезон ТУК!

Наред са вторите...

Капсулната колекция от 12 елемента е вдъхновена от "еволюционната дизайнерска естетика на Лагерфелд и най-иконичните елементи от безкрайната му кариера", каза Анжи Дита, старши дизайнер на обувките Vans Classics.

По този начин модерната колекция ремиксира някои от типичните маратонки на марката, като Skate например: Skool, Sk-8 Hi и Classic Slip-On - с мотиви като K-Quilted кожа и булева тъкан. Позовавайки се на подписа на Tweed, Chanel и профила Лагерфелд , гамата се разпростира между обувките с графични принтове, бомбър яке и раница от първокласна кожа.



"Когато виждам, че модният свят се позовава на тенденциите или марките на скейт културата, чувствам, че те са заинтригувани от факта, че скейтърите са рекламни послания, които определят свои собствени правила и кодове"
, обяснява Дита. "Има нещо интригуващо за това как скейтбордът символизира чувство за независимост и несъответстващо отношение. Те следват собствения си път".






 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.