Следва

Стил урок на седмицата: Червен деним

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата проция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Must-have аксесоар за Октоберфест

Редно е да признаем, Adidas знае как да обгрижва клиентите си. Точно навреме за предстоящия Октоберфест, спортният гигант пуска модел кецове, предвидливо съобразен с условията на феста, а именно изработка от устойчива на повръщано и бира материя. Макар и да звучи като шега, новината е съвсем реална - дизайнът е създаден специално за фестивала - надписът Prost с превод от немски "Наздраве" е изписан в златно на обувката, а вътрешната част разкрива препратки с традиционната за празника покривка в бяло и червено.

Задни части на показ

Спомняте ли си шантавите джинси с цип на дупето, част от колаборацията на Vetements с Levi's? Сега пък, като продължение на този особен микро тренд с показването на задните части, идва и предложение от хай стрийт бранда Asos. С краткото описание от "прави джинси с висока талия и отворен гръб", дизайнът определено е нестандартен, непрактичен и дори глупав, бихме добавили. Но пък ако предлагаше дори и малко загатване към замисъл в цялата идея, нямаше да сме толкова критични, уверяваме ви...



Girl on Fire

Кели Озбърн трудно би останала незабелязана с новата си крещящо оранжева прическа, затова не можем да си обясним на какво се дължи доста неглижираната й визия. Не виждаме и какъв е замисълът в този нестандартен избор за цвят на косата, а имайки предвид и имиджа на Кели, не сме убедени, че изобщо съществува такъв.


Суета или изключителна несъобразителност?

Първата дама на САЩ, Мелания Тръмп, или напълно не е наясно с коментарите, които предизвика визията й при първото посещение на президентското семейство в Хюстън миналата седмица, или просто не я интересува какво мислят хората. На второто посещение в бедстващия град Мелания отново демонстрира стилна комбинация от изключително високи обувки и елегантен тренч, но лично по наше мнение, леко несъобразителна такава. За щастие по време на полета Първата дама се премени в далеч по-подходящ, а и комфортен аутфит.



More All fashion