Следва

Sony Парти Машини

Стил урок на седмицата: Червен деним

Макар и скини джинсите да представляват неизменна част от гардеробите ни...

All fashion преди 6 години

Макар и скини джинсите да представляват неизменна част от гардеробите ни, тенденциите на настъпващата Есен 2017-та повеляват на деним темата една много по-свободна и закачлива естетика, коренно различна от познатата класика. Концентриран около нестандартните дължини, драматичните къдри, и богатите декорации, новият деним притежава още една отличителна черта и това е осезаемото присъствие на цвят. Точно така, цветните джинси отново попадат в окото на тенденциите, а по-конкретно, това са червените такива. Намесата на горещия тон и при сезонните деним настроения никак не ни изненадва, не случайно той си остава най-обсъжданият цвят както за миналия, така и за настъпващия моден сезон.

Бързата справка с модните улици, където и този мини тренд е в своя разцвет, носи убеждението, че червеният деним е елемент, който заслужава да се пробва. Той, подобно на хамелеон, прелива от бейсик елементи като мини поли и шорти до широки унисекс якета и скъсени джинси тип кюлоти. Що се отнася до начина на носене на този не чак толкова смел, но все пак любопитен детайл, то вариантите не са много: под формата на единствен цветови акцент в аутфита; от глава до пети; или пък в color block комбинация със задължителното розово, каквото, издаваме, е и нашето лично предпочитание...





















More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.