Следва

Fashion battle: PINK!

Sony Парти Машини

Sony Парти Машини

Shopping преди 6 години

Ноща гърми и няма да се спи, благодарение на новите впечатляващи, безжични високоговорители от серията EXTRA BASS™ на Sony. Лятото бавно, но сигурно прелетя в спомените на „трите“ денощни партита, кофти нали ? Спокойно Sony мисли на вас.

За това, промотивно ви представя новата си аудио система MHC-V90DW, за да бъдете in навсякаде, завинаги. Със своите 170 см, тази мощна парти машина никога няма да остане незабелязана, не само незабелязана, а ще се превърне в иконична сензация, когато вашият апартамент заблести в цветовете на Tomorrowland, защото магията е във вълшебните светлини, които следват ритъма на музиката, синхронизирана чрез това уникално творение на технологията.

Светлинните опции също така могат да се настройват според предпочитанията чрез мобилните приложения Sony Music Center и Fiestable. А и професионално колаборират със Spotify и Chromecast built-in.

За да може партито да бъде на макс level, специално за вас, дами и господа, опознайте най-верните дружки на серията Sony EXTRA BASS™, мощните колонки GTK-XB60 и GTK-XB90- две прекрасни и уникални фешънистки с дълъг живот на батерия и възможност купона да го пренесете където пожелаете.



Функцията Wireless Party Chain, ви освобождава пространство да свържете още 10 EXTRA BASS™ високоговорителя, + до три смартфона, за да си играете на професия DJ.

След изпитите питиета пък започва сутрешното караоке парти с помощ на микрофона. By the way, по-големият брат на XB60 може да издържи до 16 часа работа при зареждане само за 4 часа, като се използва един от трите режима: AC, Battery или Stamina, който запазва енергия и така купона може да продължи по-дълго.



GTK-XB60 ще бъде наличен на пазара от септември 2017 г. в черно, синьо и червено на цена от 699 лв.
GTK-XB90 ще бъде наличен на пазара от септември 2017 г. в черно на цена от 999 лв.
Цените варират при различните търговци. 

More Shopping