Следва

Before&After: Червени линии

Филмовият фестивал във Венеция. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

В Редакцията акцентът неизменно пада върху модния разговор...

All fashion преди 6 години

В Редакцията акцентът неизменно пада върху модния разговор.

И затова днес, вече по традиция, подбираме всичко любопитно откъм стилистична гледна точка на големите събития и познатите ни знаменитости, за да се отдадем на сладки, но откровени приказки за заслужени комплименти или пък остра критика.

Темата ни този път: любопитните стилистични избори от филмовия фестивал във Венеция.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Петя.


Оценката ни за Аманда Сайфрид в Alexander McQueen

Габриела 4/10

Не мисля, че роклята е особено подходяща за Аманда. Изобилието от прозрачни елементи, както и щедрата цветова декорация в комбинация с женствената бюти визия, по никакъв начин не комплиментират актрисата, даже напротив, изглежда демоде.

Цветина 3/10

Първоначалната ми реакция беше: "Ужас". Доста раздърпан дизайн, а и тези прозрачни елементи в комбо с флорална дантела... Натруфена горна част, което доста привлича погледа към иначе големият бюст на Аманда - тотално излишно!

Петя 3/10

Цветовата гама в комбинация с кройката на роклята и най-вече обувките просто не работят в полза на Аманда. Визията носи определено ретро усещане, но не в добрия смисъл.


Оценката ни за Бианка Балти

Габриела 5/10

И тук визията ми изглежда някак ретро. Много са странни елементите - и заедно, но и по отделно.

Цветина 7/10

Харесва ми, изчистено, семпло и същевременно прави впечатление. Сменям, обаче, моментално обувките и чантата. Буфан ръкавите са ултра модерни, както и големият колан през талията!

Петя 3/10

Бялата визия Бианка определено не ми е от любимите и е доста по-различна от шикозните тоалети, с които сме свикнали да я виждаме. Категорично не е от най-добрите стилистични хрумки, които видяхме на фестивала.
 

Оценката ни за Изабели Фонтана в Alberta Ferretti

Габриела 8/10

Ето това вече е модерно, а и как добре стои върху Изабели! Визията не е от най-вечерните обаче, което, може би, е редно да се вземе като забележка...

Цветина 6/10

Като цяло визията наистина е като по учебник, но не и за червен килим.

Петя 6/10

Нестандартната смесица за червен килим от елегантен и off duty стил е доста по-приятна отколкото звучи, разбира се, това може да се дължи и на перфектното тяло на модела.
 

Оценката ни за Джейн Фонда

Габриела 9/10

Джейн Фонда в още един страхотен гащеризон! Но тя така или иначе рядко излиза от рамките на добрия стил.

Цветина 10/10

Класика - обрана, прибрана и много шикозна. Тотално вълшебство без излишна голота или пък изрязани елементи. Разкроените крачоли са тренди, коланът през талията също, а гащеризонът, като дизайн, владее модните среди в момента. Перфектното попадение на Джейн, но не съм очаквала и друго - все пак е стилна икона!

Петя 10/10

Визиите на актрисата са винаги толкова премерени, елегантни и същевременно модерни - много по-млади нейни колежки трябва да вземат стил уроци от Джейн Фонда.
 

Оценката ни за Кейт Босуърт в Miu Miu

Габриела 9/10

Единствено някой с нежните черти и физика като на Кейт би могъл да облече подобна натруфена рокля и да изглежда зашеметяващо в нея. Това е един от малкото правилни начини да се носиш в такъв стил.

Цветина 7/10

Всъщност е модерна и то много, въпреки това тази рокля не ми допада, но пък Кейт наистина изглежда зашеметяващо в нея и дори перата по рамената й седят изтънчено и нежно.

Петя 8/10

Актрисата е изключително нежна и женствена и едва ли има дреха, която да промени излъчването й, а моделът на Miu Miu придава перфектната доза ретро шик, идеално вписващ се на червения килим на филмов фестивал.

More All fashion