Love to quote: „О, аз не съм създаден за Рая..." и още от вечния Фреди Меркюри

71... точно толкова щеше да навърши днес Фреди Меркюри...

71... точно толкова щеше да навърши днес Фреди Меркюри, ако беше сред нас.

Но хората са го казали: "Гениите не се задържат дълго на този свят" - дали заради тънката граница на рамките или заради друго, никога няма да разберем. Факт е обаче, че след себе си Меркюри остави богатство - най-вече за душата, което е най-важното и най-ценното.

Пети септември му е отреден, винаги! За това пускаме Don't Stop Me Now и се вдъхновяваме не само с музиката, но и с най-силните думи на фронтменът на Queen:„Винаги съм знаел, че съм звезда. А сега вече и останалата част от света се съгласи с мен.”

„Аз няма да бъда рокзвезда. Аз ще бъда легенда”

„Аз съм само една музикална проститутка, душице.”

„Колкото по-голямо, толкова по-добре! За всичко!”

„О, аз не съм създаден за рая. Не, не искам да ида в рая. Адът е много по-добра възможност. Помислете колко интересни хора ще срещнете там долу!”


"Успехът ми донесе това, че целият свят ме идолизира и спечелих милиони. Той обаче ми попречи да намеря единственото нещо, от което всички се нуждаем – една любяща, трайна връзка. За мен любовта е като руска рулетка.”

„Прекаляването е част от природата ми. Обикновеността е болест. Силно се нуждая от усещането за опасност и вълнение. Никога не се боя да рискувам”

"Изкуството е като жените – не можеш да получиш удоволствие от него, ако се опитваш да го разбереш."

"Любовта за мен е като руска рулетка. Никой не ме обича за това, което нося вътре в мен. Всички обичат това, че имам слава и съм много известен. Винаги, когато се влюбя всичко свършва зле за мен, целият съм с белези и рано от любовта."

"Моята душа е оцветена като крилата на пеперудите. Вчерашните приказки ще пораснат, но никога няма да умрат. Аз мога да летя, приятели мои!"

"Когато умра искам да бъда запомнен като стойностен и съдържателен музикант."


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.