Следва

Защо правилото за трите срещи не работи?

Love to quote: "О, аз не съм създаден за Рая..." и още от вечния Фреди Меркюри

76... точно толкова щеше да навърши днес Фреди Меркюри...

Celebrities преди 6 години

76... точно толкова щеше да навърши днес Фреди Меркюри, ако беше сред нас.

Но хората са го казали: "Гениите не се задържат дълго на този свят" - дали заради тънката граница на рамките или заради друго, никога няма да разберем. Факт е обаче, че след себе си Меркюри остави богатство - най-вече за душата, което е най-важното и най-ценното.

Пети септември му е отреден, винаги! За това пускаме Don't Stop Me Now и се вдъхновяваме не само с музиката, но и с най-силните думи на фронтменът на Queen:



„Винаги съм знаел, че съм звезда. А сега вече и останалата част от света се съгласи с мен.”

„Аз няма да бъда рокзвезда. Аз ще бъда легенда”

„Аз съм само една музикална проститутка, душице.”

„Колкото по-голямо, толкова по-добре! За всичко!”

„О, аз не съм създаден за рая. Не, не искам да ида в рая. Адът е много по-добра възможност. Помислете колко интересни хора ще срещнете там долу!”


"Успехът ми донесе това, че целият свят ме идолизира и спечелих милиони. Той обаче ми попречи да намеря единственото нещо, от което всички се нуждаем – една любяща, трайна връзка. За мен любовта е като руска рулетка.”

„Прекаляването е част от природата ми. Обикновеността е болест. Силно се нуждая от усещането за опасност и вълнение. Никога не се боя да рискувам”

"Изкуството е като жените – не можеш да получиш удоволствие от него, ако се опитваш да го разбереш."

"Любовта за мен е като руска рулетка. Никой не ме обича за това, което нося вътре в мен. Всички обичат това, че имам слава и съм много известен. Винаги, когато се влюбя всичко свършва зле за мен, целият съм с белези и рано от любовта."

"Моята душа е оцветена като крилата на пеперудите. Вчерашните приказки ще пораснат, но никога няма да умрат. Аз мога да летя, приятели мои!"

"Когато умра искам да бъда запомнен като стойностен и съдържателен музикант."


More Celebrities