Новите АРТ лица: Калоян Минев

След малко повече от 10 дни става на 21...

След малко повече от 10 дни става на 21, но това не му пречи да влезе в ролята на Бранимир в новата лента "XII A".

Металист, мъжкар и голям непукист - такъв е Калоян Минев в ролята си за големия екран, където си партнира с Радина Кърджилова и Дарин Ангелов.

Ние обаче видяхме съвсем различно момче - усмихнато, щуро и много приказливо. Учи в класа на проф.Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Преди това пък в Националната гимназия за приложни изкуства със специалност Художествена дърворезба. Обича екстремните спортове, кара сноуборд, BMX, Mountain Bike, а и се е занимавал с Parkour. Енергичен е, а и то си му личи от километри... Калоян усмихна деня ни по един особено чаровен начин, даже и Footjam Tailwhip с "хикса" ни направи, и понеже такива неща трябва да се споделят - то, даваме и на вас доза от Минев, който, убедени сме, ще ви подейства чудесно в този хем намръщен, хем слънчев вторник:

Аз съм... (в точно ТРИ изречения) ... емоционален, разсеян и в същото време много фокусиран в някои отношения. А, ама то това е едно изречение...

Сутрин... ставам не по-късно от 10 часа, независимо дали е ваканция или не. Обичам да имам цял ден на разположение пред себе си, не само 7 часа.

А вечер... обичам да излизам с приятели, разхождам се, спортувам. Обичам вечерта, в нея има нещо, което предразполага човек да бъде различен от през деня. Нощта не е просто време от денонощието.

До леглото държа... телефона си, който зареждам цяла нощ и на сутринта го намирам на 50%.

В гардероба си... за мен е доста важно как изглеждам и съм отворен към доста различни стилове на обличане, така че не бих казал, че в гардероба ми има един или два типа дрехи. Обичам да обличам различни видове дрехи. Облеклото някак те прави различен. От костюми през сноуборд екипировка до къси спортни шорти и разкъсани тениски, които също нося понякога.

Често забравям... материално забравям доста често неща, които са от изключителна важност (като например ключовете си). Иначе, доста често забравям, че не трябва да се доверявам на всеки.

Не излизам без... телефона си, по възможност зареден.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.