Следва

Новите АРТ лица: Велислава Костадинова

Новите АРТ лица: Калоян Минев

След малко повече от 10 дни става на 21...

People of art преди 6 години

След малко повече от 10 дни става на 21, но това не му пречи да влезе в ролята на Бранимир в новата лента "XII A".

Металист, мъжкар и голям непукист - такъв е Калоян Минев в ролята си за големия екран, където си партнира с Радина Кърджилова и Дарин Ангелов.

Ние обаче видяхме съвсем различно момче - усмихнато, щуро и много приказливо. Учи в класа на проф.Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Преди това пък в Националната гимназия за приложни изкуства със специалност Художествена дърворезба. Обича екстремните спортове, кара сноуборд, BMX, Mountain Bike, а и се е занимавал с Parkour. Енергичен е, а и то си му личи от километри... Калоян усмихна деня ни по един особено чаровен начин, даже и Footjam Tailwhip с "хикса" ни направи, и понеже такива неща трябва да се споделят - то, даваме и на вас доза от Минев, който, убедени сме, ще ви подейства чудесно в този хем намръщен, хем слънчев вторник:

Аз съм... (в точно ТРИ изречения) ... емоционален, разсеян и в същото време много фокусиран в някои отношения. А, ама то това е едно изречение...

Сутрин... ставам не по-късно от 10 часа, независимо дали е ваканция или не. Обичам да имам цял ден на разположение пред себе си, не само 7 часа.

А вечер... обичам да излизам с приятели, разхождам се, спортувам. Обичам вечерта, в нея има нещо, което предразполага човек да бъде различен от през деня. Нощта не е просто време от денонощието.

До леглото държа... телефона си, който зареждам цяла нощ и на сутринта го намирам на 50%.

В гардероба си... за мен е доста важно как изглеждам и съм отворен към доста различни стилове на обличане, така че не бих казал, че в гардероба ми има един или два типа дрехи. Обичам да обличам различни видове дрехи. Облеклото някак те прави различен. От костюми през сноуборд екипировка до къси спортни шорти и разкъсани тениски, които също нося понякога.

Често забравям... материално забравям доста често неща, които са от изключителна важност (като например ключовете си). Иначе, доста често забравям, че не трябва да се доверявам на всеки.

Не излизам без... телефона си, по възможност зареден.

Обличам... ами, обичам модата. Обичам модерни екстравагантни облекла, харесвам да нося официални и спортно елегантни дрехи. Фен съм на нестандартното, макар че наистина в гардероба си нямам чак толкова много екстравагантни дрехи, но обичам да комбинирам.

Ходя... изключително много! Рекордът ми е да ходя от НАТФИЗ до Млдост 1 по Цариградско шосе в 2 часа през нощта. Добре, че бях с много удобни маратонки, иначе не знам как щяха да оцелеят краката ми. Нощта ме накара!

Театърът е... наистина не мисля, че съм достатъчно зрял все още да дам точно определение за театъра от себе си. За мен театърът е на първо място традиция. Но бих си позволил да перифразирам Хичкок, който е казал, че театърът е живота, като скучните сцени са изрязани.

А киното... от едната страна пуканки, от другата – яко бачкане! Шегувам се, разбира се. Влюбих се в киното още с първата си поява на снимачната площадка! Това е нещо, което ОПРЕДЕЛЕНО искам да овладея и да усъвършенствам! Обожавам якото бачкане, пуканките – не толкова.

Моята роля... моята роля във филма е доста различна от мен в живота, заради което ми беше изключително интересно и предизвикателно да я поема под крилото си. Не, че не слушам метъл, напротив – израснал съм с музиката на Ashes Remain, Skillet, Three Days Grace и др., просто нямам нищо общо с този стил, култура и начин на живот.

Последната роля, която изиграх ме научи... най-важното, което направи последната роля за мен е, че ми помогна да разбера със сигурност каква ми е страстта в живота!

Сцената... е мястото където имаш възможността точно в този момент, от всички хора на света, ти да бъдеш най-добрия в това, което правиш.

Филмът е... портал!

Възможно е... ако става дума за успехи в живота и постигане на мечти, всичко е възможно. Еминем вече го е доказал.

Невъзможно е... хмм, доста неща са възможни, по дяволите. Мисля, че е невъзможно да се краде любов, както и да се дава на сила. Това е невъзможно.

Обикновено... необикновено.

Рядко... по-скоро гъсто. Най-добре твърдо. Обичам нещата да си тежат на мястото.

Чета... мисли. Или поне ми се иска доста често. Тъжно е, че в наше време никой не си казва какво мисли, никой не споделя. Няма реална комуникация между хората, а това е най-важното за изграждане на каквито и да било отношения. Но уви, предполагам е нормално.

Никога не чета... на китайски. Просто защото не мога.

Бих... ами бих пропуснал този въпрос.

Усмихвам се... се често. Обичам да се усмихвам. Винаги има причина!

Разочаровам се... трудно се разочаровам. Могат да ме разочароват единствено и само хора, които обичам, и хора, на които имам доверие.

Обичам... хора. Обичлив съм и лесно се привързвам, което не бих казал, че е положителна черта от характера ми, но какво да направя. Така съм конструиран.

Не обичам... БАХУР!!!

Мотивират ме... хора, които знаят повече от мен и си тежат на мястото. Мотивират ме и целите които си поставям.

Демотивират ме... избиването на комплекси, меренето на его, завистта и омразата.

Спирам... Да де, ама аз спрях отдавна. Не вярвам вече в Дядо Коледа.

Продължавам да... отговарям на въпроси.

Идеалният мъж/жена е... Идеалната жена е способна да те разбира, умее да те усеща, мисли за теб по начина по който ти мислиш за нея, вярна, лоялна, знае точно какво иска, красива е... И влюбена в теб.

Признавам... трудно е, но признавам, че имам навика да се привързвам към неодушевени предмети. Например: сноуборда ми, китарата ми, пианото ми... Най-новото допълнение е BMX.

Срам ме е... не ме е срам често. Tрудно ми е да отговоря.

В момента слушам... Poets of the Fall - Temple of Thought. Често я слушам.

Никога не си пускам... чалга.

Ни най-малко съм... ами трудно ми е, защото аз съм доста, но не се възприемам като особено тесногръд и ограничен. Широко скроен съм.

Казвам истината... не и в това интервю.

Лъжа... да лъжа не обичам, както и да ме лъжат. Чудя се дали премълчаването на истината, обаче, се води лъжа.

Искам... да се занимавам с неща, които ми доставят удоволствие и да правя неща, които ме запълват. Важно е човек да се занимава с това, което обича и да се чувства щастлив и пълноценен от същото.

Не искам... да си губя времето и да пилея едно от малкото неща върху които човек не може да има контрол. Веднъж се живее.

Преди... вярвах в Дядо Коледа.

Сега... плача...

Мога перфектно... мога наистина много неща, нито едно от които перфектно. Това може би от една страна е минус, защото е хубаво човек да се специализира в нещо, за да може да го прави перфектно, но от друга е хубаво, защото съм опитвал много неща, а за един актьор това е важно.
Всъщност може би мога перфектно да изнервям хората.

Изобщо не мога... да готвя.

Някой ден ще... Все пак, уча в НАТФИЗ - следователно ще завладея света!

Мечтая... помня дните в които мечтаех да имам нещата, които имам в момента. Знам, че ще дойдат дните, в които ще си спомням за нещата за които мечтая сега.

Пожелавам си повече... само едно нещо ли имам право да си пожелая?

И по-малко... злоба по света.

Своя 12-ти клас ще запомня с... верните приятели, които имам и до днес, независимо от разстоянието и от това, че всеки пое по своя път, с прекрасните учители, в НГПИ, които ми преподаваха и ми дадоха изключително много, и разбира се, с всички луди спомени, които направиха последната ми година една от най-живите години в училище!



 


А филма "XII A" очаквайте по кината от 15-ти септември!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра