Следва

Меган проговори за връзката си с принц Хари

Залозите започнаха! Как ще се казва новият кралски наследник?

Новината за бременността на Кейт Мидълтън може и да още съвсем прясна...

Други преди 6 години

Новината за бременността на Кейт Мидълтън може и да още съвсем прясна - от едва няколко часа, но най-големите букмейкъри на острова вече дадоха старт на залаганията. Предмет на залозите ще бъдат от една страна за пола на отрочето, а от друга за името.

Ако е момиче, фаворитът сред имената засега е Алис - британските агенции Бетфеър и Уилиам Хил дават коефициент 10:1. Сред момчешките имена, англичаните залагат на Артър - с коефициент отново 10:1 в Бетфеър и цели 12:1 в Уилиам Хил. Други предложения, проправящи си път в залозите са Елизабет, Виктория, Джеймс, Филип и Хенри.


Предложенията за имена съвсем не са случайни - Алис идва от името на принцеса Алис, леля на Кралицата, а Артър е второто име на принц Уилиам, което първоначално е трябвало да бъде първото му име, но принцеса Даяна не е била съгласна. Другите имена също имат силна връзка с историята, особено Елизабет и Филип.

Според неофициална информация бебето се очаква да се появи на бял свят в периода март-април, така че има още повече от достатъчно време за нови предложения! Вие на какво залагате?


More Други