Защо правилото за трите срещи не работи?

Сабрина Алексис говори за това дали си струва да спиш с мъж на третата среща...

Сабрина Алексис, автор на книгата He’s Not That Complicated („Той не е толкова сложен“), говори за това дали си струва да спиш с мъж на третата среща и как да разбереш какви са точно намеренията му към теб – пълноценни взаимоотношения или секс без задължения.

В разговорите за отношения, любов и секс, преди известно време една фраза започна да се разпространява измежду хората като интернет вирус, поставяйки много въпроси и правила, а също и преобръщайки представите ни за секса в една връзка. Въпросната фраза е следната: „Преди жената да прекара първата си нощ с мъжа, тя има пълната власт над него. Но след първия секс, силата се прехвърля изцяло в ръцете на силната й половинка“.

Колкото пъти тази фраза да се е появявала в разговор, толкова пъти някой отвръща : „Това е така вярно!“
Съгласни или не, ние можем да потвърдим единствено, че сексът променя съществено отношенията между двама души, тъй като след него тези отношения или стават по-дълбоки, или се превръщат в банално задоволяване, без задължения.

Повечето мъже искат просто секс, а повечето жени – връзка. Това в никакъв случай не означава, че представителите на силния пол не се нуждаят от задълбочени отношения и привързаност.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.