Before&After: Червени линии

Before&After: Червени линии

Before&After е сред онези модни експерименти, към които обожаваме да се завръщаме...

Before&After е сред онези модни експерименти, към които обожаваме да се завръщаме. А сега, в навечерието на есента, обръщаме поглед към любимото преобразяване, съсредоточено или около поемането на напълно различна стилистична посока спрямо нашия герой, или пък около предоставянето на малко по-различна, но все пак сходна с неговия стил перспектива.

Днес се срещаме със Ани, част от семейството на Ivet Fashion MA, любимо лице за всякакви проекти, припомняме ти я тук и тук. По отношение на нашата намеса в стила й, нещата се случват така - започваме с женствени елементи, които в по-късен етап поемат в неочаквана посока.

Преди

СледЗаемаме се с построяването на женствена и много нежна визия, съсредоточена около неостаряващите класики - деним миди пола; топ от фино плетиво в червено-бяло райе; удобни нюд сандали с дебел ток... Макар и фино поднесени, елементите внасят френски привкус, на който ние допълнително акцентираме чрез на двете винтидж на вид колиета, наслоени едно върху друго.След като основата е вече поставена, развиваме и любопитната идея, с чиято помощ един щрих се оказва достатъчен за преминаването в напълно различна стайлинг посока. Този щрих се изразява в замяната на деликатния топ с грубовато оувърсайзд деним яке, облечено, разбира се, на голо.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.