Следва

Всички носят: Nike Cortez

Before&After: Червени линии

Before&After е сред онези модни експерименти, към които обожаваме да се завръщаме...

Shopping преди 6 години

Before&After е сред онези модни експерименти, към които обожаваме да се завръщаме. А сега, в навечерието на есента, обръщаме поглед към любимото преобразяване, съсредоточено или около поемането на напълно различна стилистична посока спрямо нашия герой, или пък около предоставянето на малко по-различна, но все пак сходна с неговия стил перспектива.

Днес се срещаме със Ани, част от семейството на Ivet Fashion MA, любимо лице за всякакви проекти, припомняме ти я тук и тук. По отношение на нашата намеса в стила й, нещата се случват така - започваме с женствени елементи, които в по-късен етап поемат в неочаквана посока.

Преди

След



Заемаме се с построяването на женствена и много нежна визия, съсредоточена около неостаряващите класики - деним миди пола; топ от фино плетиво в червено-бяло райе; удобни нюд сандали с дебел ток... Макар и фино поднесени, елементите внасят френски привкус, на който ние допълнително акцентираме чрез на двете винтидж на вид колиета, наслоени едно върху друго.



След като основата е вече поставена, развиваме и любопитната идея, с чиято помощ един щрих се оказва достатъчен за преминаването в напълно различна стайлинг посока. Този щрих се изразява в замяната на деликатния топ с грубовато оувърсайзд деним яке, облечено, разбира се, на голо. Деним върху деним визията изглежда страхотно, но все пак се нуждае от категоричен акцент за подсилване на ефекта, който тук приема формата на щура чанта в color block мотив от сиво и червено. И ако това не ни се струва достатъчно - добавяме пухкавите розови пера и цветната апликация. Безспорно получилата се комбинация се категоризира като смела, но пък от силните парти елементи се очаква именно това - да се носят с необходимата доза категоричност, че дори и малко отгоре.

Топ Karen Millen
Пола Karen Millen
Сандали Karen Millen
Яке Patrizia Pepe
Чанта Patrizia Pepe
Колиета архив

По отношение на бюти визията, решаваме, че красивият загар на Ани е повече от достатъчна основа. Нашата намеса се изразява единствено в щедрото нанасяне на хидратиращ крем, който да накара тенът да засияе и съответно, за да нанесем озаряващ хайлайтър и бронзър на необходимите места.



Всички елементи от снимките откриваме в бутиците на Karen Millen и Patrizia Pepe в Сердика Център, етаж 0.

Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим: с любезното съдействие на козметиката Yves Saint Laurent и Lancôme
Модел: Ани/Ivet Fashion MA

More Shopping