Today, Tomorrow, Always: В приказката на Деяна и Адриан!

Дея и Адриан са двама души, чиито отговори ни пренесоха на остров Тенерифе, отговори, които...

Дея и Адриан са двама души, чиито отговори ни пренесоха на остров Тенерифе, отговори, които докато редяхме интервюто с всеки следващ ред изписват Д.+А.= ДА!

ДА на любовта! ДА на онази любов с мирис на препечени филийки и домашна храна! ДА на онази любов, в която "в любовта и на война ВСИЧКО е оправдано"!

Дея и Адриан са нашата последна двойка от "любовния ни роман" с Avon. Те както и всички останали герои в него, ни накараха да се почувстваме като "секретарките" на Жулиета и с усмивка и оптимизъм да разпръснем нейно величество Л-Ю-Б-О-В-Т-А.

Тук е моментът да вметнем, че вдъхновението ни е двойно подкрепено от новите аромати на Avon към серията Today Tomorrow Always - My Everything. Неслучайно наречени „ценни бижута“, те са точно това, което са мъжът и жената един за друг. Усещайме нежно ухание по кожата на половинката, влюбваме се още и още всеки ден, отново и отново.V.S.:Как се запознахте?
Дея:
В столичен бар. Дотук нищо романтично, но всъщност всички съпътстващи обстоятелства, които ни бяха отвели точно тази вечер, точно в този бар, бяха като от приказка. Тях обаче ще запазим за себе си. Накратко историята звучи така: един испанец и една българка се заговориха на италиански, за да открият точката на сливане между светът на операта и този на инженерството.

V.S.: Любов от пръв поглед или?
Д.:
Когато се видяхме на светло той каза: "А аз се влюбих в теб, без дори да подозирам колко точно си красива!". Аз пък се влюбих в отношението му към мен. В отражението в огледалото, когато видя как ме гледа и, разбира се, в доброто му сърце.

V.S.: Кой направи пърата крачка?
Д.+А.:
Всъщност никой от нас няма отговор на този въпрос. Било е взаимно.

V.S.: Първата целувка?
Д.+А.:
Магична! Точно, както всяка седваща!

V.S.: И...дойде момент за сватба? Искаме подробности? Как, къде?
Д.+А.:
Докато чакахме да видим падаща звезда на един кей в Тенерифе получих моята паднала звезда, която да блести на пръста ми и винаги да ми напомня, че чудесата съществуват! После започна голамата организация. Той в Холандия, аз в България, а сватбата в Тенерифе. Събрахме най-близките си и любими хора на този прекрасен остров, за да отпразнуваме заедно това дългоочаквано събитие. Беше пълна лудост, но се справихме и безспорно всичко си струваше!

V.S.: Вярно ли е, че сватбата, то това са: двама луди и 200 гладни?
Д.+А.:
Освен, че са двама луди и в нашия случай 80 гладни, то това е един вълшебен, съкровен, красив и безкрайно щастлив ден, който се помни цял живот! Когато двамата луди са луди от любов, по-добър повод да нахраниш 200 гладни няма!

V.S.: Най-забавният момент от сватбата?
Д.+А.:
Когато заключиха църквата и човекът с ключа си беше тръгнал, докато си правехме снимки отпред, а фотографът беше оставил почти всичката си техника вътре. Всичко се нареди, но беше много смешно.V.S.: Обещахте си "завинаги". Как изглежда то?Как изглежда вашата представа за това?
Д.+А.:
Означава никога да не се отказваш, винаги да се бориш, защото каквото съградите, това ще имате "завинаги". Да свикнеш не да делиш, а да умножаваш.

V.S.: Вашата песен?
Д.+А.:
Ricchi e Poveri - "Sará perché ti amo'"

V.S.: Нещото, което те влудява в него/нея?
Д.+А.:
В него - устните! В нея - луничките.

V.S.: Ясно ни е, всичко е цветя и рози, но в действиетелност във Backstage какво се случва?
Д.+А.:
Колкото е повече любовта, толкова по-жестока е войната, но хубавото винaги взима превес.V.S.: Вечната любов ухае на...?
Д.+А.:
Прясно изпечен хляб и вкусна домашна храна!

V.S.:В любовта и на война всичко ли е оправдано?
Д.+А.:
Всичко!


Благодрим ВИ! Благодарим ви, Саша и Стефан, Катерина и Ивайло, Антония и Георги, Дани и Камен, Дея и Адриан
Благодарим ви, че ни споделихте вашата любов, благодарим ви,  че ни показахте едно от многото й лица и най-вече ви благодарим, че ни доказахте за пореден път, че ТЯ- ГОЛЯМАТА любов съществува и ни очаква някъде там, дали на бюрото до нас, в бара, в библиотеката или на място, за което дори не подозираме. Усмивката, която ще плени сърцата ни е някъде там сред стотиците лица преминаващи по улицата.  

До скоро!  
 

Коментари: 1

M
MissJ (2017/09/08 / 09:25)
Невероятни са!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.