Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

Дизайн за вдъхновение: Cinderella Story

Фантазията ви докосва...

All About Life преди 6 години

Усмихнати, с гребен нежно минавате русия кичур - този, който винаги леко покрива най-красивата част на лицето. Фантазията ви докосва с подсещането за най-емоционалните 2 минути от вчера, когато времето беше спряло завинаги в момента на песента, която беше само ваша.

Тъжно, но щастливо поглеждате в отражението на безкрайното огледало, което олицетворяваше любовта която изпитвахте за него.

Феерично стъпвате на студените мраморни стълби, а погледът ви е горе в облаците (тавана), там където всеки ден си "рисувате" нови мечти. Златните барокови елементи винаги ви подсказват, че животът е приказка, по-интересна дори от тези на Дисни.

А този пентхаус в Чикаго е замъкът на розовата принцеса, в която на моменти се трансформирате. Вана пълна с мляко, директно ви привиква да си играете със свежи ягоди, натопени в елипсовидно съкровище. За секунда, устните ви усещат благия червено-вълшебен сок от райската градина, която създаде той за вас, от изгрев до залез всеки ден, завинаги.

Тази чаровна крепост, с удоволствие ще бъде ваша, за само 6 милиона долара. Разполага със : 3 спални, 6 бани, 2 трапезарии, библиотека, фитнес зала, кино зала и за любителите на вино - отделен кът с повече сортове и марки.

More All About Life