Следва

NYFW Пролет/Лято 2018: Calvin Klein

Street style вдъхновения: Бял деним

В този деликатен спрямо стилово отношение момент...

Street Style преди 6 години

В този деликатен спрямо стилово отношение момент - преминаването от един сезон в друг, една от класиките в гардероба се притичва на помощ и заема главна роля при построяването на добри визии в особения период.

Както вече вероятно се досещате, говорим именно за белия деним и основните форми, които той заема - джинси, якета и мини/миди поли. Всеки един от тези елементи влиза смело в интерпретации, докосващи се до най-доброто от летния и есенния сезон: оувърсайзд блейзър, който уравновесява комбинацията от деним и сандали; обемно плетиво, за да се комплиментира мини дължината на полата; боти с нисък ток, които мигновено сменят настроението...

Затвърждаваме казаното с купищата страхотни кадри тук>>










































































More from View Sofia

Ето ги Снежанките на Victoria's Secret Holiday 2021

All fashion преди 2 години

Victoria’s Secret представиха Коледната си кампания, което правят по традиция всеки ноември. Този път имаме истинска каре-лудост, която ни се струва симпатична - не се сещаме за нещо по-коледно като мотив. Американската марка за бельо впряга в усилията си за оптимални печалби красивите Бела Хадид, Палома Елсесер, Адут Акеч, Тейлър Хил и Иман Хамам. Картинката на интимни дизайнерски облекла, включително меки фланелени пижами, дантелени флинтифлюшки, малко push-up, малко жартиери и много червена дантела, ни се струва идилична и навременна в навечерието на празника, така че разглеждаме с удоволствие. 

More Street Style