Следва

Петъчен GLAM

NYFW Пролет/Лято 2018: Calvin Klein

Миналият сезон Calvin Klein в лицето на Раф Симънс...

All fashion преди 6 години

Миналият сезон Calvin Klein в лицето на Раф Симънс ни показа работно облекло, каубойски ботуши, много деним, а този, общо взето виждаме същото с малки модерации.

Отличава се малко по-смелата цветова гама, наслояването на дрехите, препратките към Холивуд и всичко най-американско. Новите мотиви, които виждаме като апликации върху дрехите, са изображения на Денис Хопър от периода на снимките на "Волният ездач"; каубойският мотив е лесно разпознаваем, самият Раф споделя, че е черпил вдъхновение от американските хорър филми, а демонстрираните чанти са досущ като помпоните на спортните американски мажоретки.

Цялата колекция в галерията горе>>>
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.