Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

11 септември - 17 септември 2017

През този период Венера и Сатурн ще имат силно влияние върху взаимоотношенията ни. Това ни дава повече смелост да разговаряме, да споделяме, както и да признаем пред себе си някои факти. Ако досега сте имали усещането, че трябва да прекратите дадени отношения, че те ви натоварват и дърпат назад, то през тази седмица ще сложите техния край. Сега виждаме много по-ясно каква е реалността и това ни кара да усещаме колко бързо тече времето. Не трябва да го пилеем! Някои решения са много по-трудни от други, но това не ги прави по-малко необходими. Не отлагайте действията си и не отклонявайте вниманието си. Направете това, което трябва.
Меркурий събужда нашата аналитична и скептична страна, карайки ни да забелязваме детайлите, както и да се отърсим от илюзиите.
Емоциите ни могат да бъдат объркващи, тъй като заставаме на прага на новото начало със смесени чувства. Страхът от непознатото е естествен, но не трябва да му се поддаваме. Не допуснем ли промяната в живота си, затваряме вратата и на прогреса.