Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

Astro преди 6 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Представителките на зодия Водолей най-после ще открият хармонията със себе си. Сега е много важно да продължавате да вървите към целта си, имайки реалистичен и ясен поглед върху нещата. А вие го имате.
Времето ви трябва да е добре организирано, тъй като искате да се занимавате с твърде много неща. Но не забравяйте, че ангажиментите ви трябва да вървят и ръка за ръка с развлеченията. Ако се претоварите, то ефектът ще бъде обратен.
Някои от вас очакват важни събития, за които се готвят от известно време. Ако сте направили всичко необходимо, няма за какво да се тревожите. Нещата ще се стекат в естествения си ход.

В началото на седмицата сте изключително продуктивни и графикът ви е много динамичен. Освен личностното си развитие, вие изпитвате нужда и да помагате на останалите. Затова голяма част от дейностите ви може да бъде свързана с други хора, на които искате да бъдете от полза.
От сряда до петък откривате, че се намирате сред хора, които споделят възгледите ви. Това е много важно за вас и може да ви помогне за бъдещите ви планове в много отношения.
През уикенда ще получите удовлетворение. Може би заслужавате да си дадете награда за целия труд?
 

Хороскоп

Още от Astro