Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

Astro преди 6 години

РИБИ 20.02 – 20.03

През тези седем дни за вас ще се отвори достатъчно време, за да работите по плановете и желанията си. Рутината ви обикновено е много натоварена, но сега ще може да внесете разнообразие в нея.
Всъщност, промените са изключително важни за вас сега. В много отношения е настъпил моментът, в който трябва да вземете решение и да започнете – или напротив – да приключите с нещо, оставяйки го зад гърба си. Не може да лежите на стари лаври, нито да се уповавате на предишен опит. Трябва да се сдобиете с нов.
Конфликтите и споровете сега ще завършват във ваша полза. Вие не се самозалъгвате, нито пък целите да залъжете някой друг. Това е голям плюс.

В началото на седмицата всичко изглежда объркващо. Но само външният свят – вътре има мир. Но не се тревожете – винаги е така, когато сте на прага на ново начало. Скоро и външният свят ще бъде разбираем, а и не забравяйте, че положителното развитие обикновено започва отвътре-навън.
От сряда до петък вече откривате отговори на много въпроси. Искате да отделите малко време за себе си и няма да сбъркате, ако го направите – музика, книги, забавления…подарете си тези моменти!
През уикенда компанията ви ще споделя мъдър човек, от когото можете да научите много. Слушайте.
 

Хороскоп

Още от Astro