Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

Astro преди 6 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Представителките на зодия Телец могат да очакват добра новина, идваща отдалеч. Също така, възможно е да получите пратка – нещо материално, което сте чакали отдавна да пристигне при вас.
Отношенията и комуникацията са важни, особено през този период. Ако им отдавате необходимото значение, то със сигурност ще пожънете успех във всяко едно отношение.
Причина за размисъл ще бъде спор или конфликт в семейството. Това обаче ще има своята положителна страна – ще разберете какво наистина мислят относно някои неща, които ви касаят.
В личен план най-положителни емоции ще ви носи любовта.

Понеделник и вторник са дни на всепоглъщаща страст. Каквито и проблеми да имате, те не ви карат да унивате, тъй като в мислите ви има много по-положителни неща – като романтика и амбиции, като първото ви мотивира още повече за второто.
От сряда до петък трябва да се абстрахирате от много хора около вас. Те ви затрупват с ненужна информация, губейки ви времето. Трябва да се научите учтиво да ги отстранявате от пътя си, тъй като имате по-важни дела за вършене.
През събота и неделя ще се чувствате объркани относно много неща, но това е съвсем нормално – сега навлизате в нов момент от живота си и непознатото ви се струва объркващо…но само в началото!
 

Хороскоп

Още от Astro