Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Родените под знака на Близнаци през тази седмица ще се радват на резултати, за които са работили досега. В последно време ви се налага да вършите много неща едновременно, без да си отдъхнете нито за миг. Сега обаче виждате, че нищо от това не е напразно, дори напротив – ще можете да си позволите дори допълнителни облаги и удоволствия. Голяма част от вас ще разполагат с по-голям бюджет, поради повечето свършена работа.
Важно е сега да намерите време, което да прекарате с важните хора до вас. Те подкрепят просперитета ви и са с вас в трудностите, но липсата ви им се отразява. Те имат нужда от вниманието и любовта ви.

В началото на седмицата сте откриватели. С любопитство изследвате нови територии и хоризонти. Чувствате се обогатени духовно, а това е като наркотик – искате още и още, стремите се към повече и повече. Сега ще откриете много важни смисли в неща, които до момента са били под носа ви, но не сте ги забелязвали.
От сряда до петък ще имате възможност да направите нещо за себе си. Останете с любимия си човек, забавлявайте се и не се колебайте в решенията си. Сега имате нужда да бъдете спонтанни.
През уикенда ще се насочите към нова посока, която тепърва ще ви се разкрива все повече – с възможностите и преживяванията си.
 

Хороскоп

Още от Astro