Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

Astro преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица Раците ще трябва да дадат отговори на важни въпроси и предложения, както и да вземат големи решения. Сега ще имате възможност да промените много в живота си, стига да сте готови за това. Всеки иска промяна до момента, в който тя стане възможна – след това всичко изглежда някак рисковано, а хората остават в удобния си комфорт, който обаче не ги придвижва нито крачка напред. Вие решавате дали ви е време за това.
Междувременно някои хора ще имат очаквания от вас. Не можете да отлагате отговора си твърде дълго.

В началото на седмицата трябва да действате целенасочено и бързо. Не може с единия крак да бъдете на едно място, а с другия да се опитвате да стигнете на друго. Отделете цялото си внимание и концентрация на това, което е най-важно и най-належащо за вас сега.
От сряда до петък продължавате да се чувствате разкъсани, но ще трябва да откриете баланс. Направете си график, подредете приоритетите си – има време за всичко, стига да знаете как да се разполагате с него.
През уикенда се нуждаете от усамотение. В главата ви се въртят твърде дълбоки и сложни мисли, които могат да бъдат криворазбрани от останалите.
 

Хороскоп

Още от Astro