Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

Astro преди 6 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През тази седмица на Лъвиците им предстоят ангажименти, свързани с пътувания и хора от други места. Това ви радва, тъй като се нуждаете от разнообразие – независимо дали то е в работата, или в личен план.
Избягвайте хора, които се стремят към близостта с вас, но всъщност не са ви близки. Те не ви познават, а това отношение вероятно има някаква задкулисна цел, която би могла да им донесе облага. Ако с един човек си пасвате като личности, то отношенията ви ще се изградят естествено и непринудено.
Сега ще имате възможности да постигнете успех в професионален план, но със сигурност ще трябва да се заемете с повече работа.

Време е да погледнете някои неща по-отблизо и по-задълбочено. В началото на седмицата усещате необходимостта от това. Ще наредите пъзела и всичко ще бъде много по-ясно.
От сряда до петък ще изживеете много романтика. Това ви кара да сте н превъзходно настроение. Всички ще искат да са около вас и да черпят от неизчерпаемия ви запас с положителна енергия. Използвайте емоциите си, за да създадете динамика във всичко, което правите.
През уикенда ще разберете точно това, което искате. Някои отговори изискват време, но вие вече чакахте достатъчно. Ако сте направили всичко необходимо, то сега вече ще намерите хармония.

 

Хороскоп

Още от Astro