Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

Astro преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Периодът е благоприятен за Девите. Още от началото на месеца те се чувстват много по-амбициозни и мотивирани, изисквайки повече от себе си, както и осъзнавайки много неща. Това се дължи най-вече на факта, че септември е именно месецът на Девите. Родените дни карат хората да правят много равносметки, преосмисляйки нещата и откривайки нови. Девите са много емоционални, а освен това – анализатори до болка. Сега мисленето им обаче е по-ползотворно от всякога – радват се на малките неща, целят се нависоко и ценят времето си.
През седмицата ще ви се случат интересни неща. Това ще даде плодове на творческото ви Аз. Разбира се, за да ви се случват неща, трябва да им позволите, затова излизайте повече и не потъвайте в еднообразието.

В началото на седмицата ще трябва да изслушвате повече. Девите са изключително любознателни и всестранно развити, което ги прави компетентни по много теми. Затова те често са нетърпеливи да поправят бъркащия, както и да изкажат своята позиция. Но в понеделник и вторник, ако изслушате някого, може да бъдете приятно изненадани. Правете го по-често – първо изслушвайте, после говорете каквото пожелаете.
От сряда до петък се погрижете за себе си. От какво имате нужда? Нови обувки, уикенд извън града или пък искате да отидете на нова театрална постановка? Дайте си това, което лежи на душата ви!
Уикендът ще бъде ползотворен. Това ви прави щастливи.
 

Хороскоп

Още от Astro