Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

Astro преди 6 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Представителките на зодия Стрелец ще прозрат много неща през тази седмица. В професионален план ще имат по-голяма яснота за това докъде искат да стигнат и какви са възможностите им, а в личен – за пръв път ще видят някои хора в различна светлина. Не познавате всички толкова добре, колкото си мислите. Сега ще отворите очите си и това ще бъде за добро. Много е вероятно да стесните кръга си от приятели.
През периода е възможно да имате повече разходи, но това в никакъв случай не е нещо, с което не можете да се справите. Доста от тези разходи ще бъдат за нещо положително – инвестиция в дългосрочен план, която ще ви донесе комфорт под някаква форма.

В началото на седмицата сте по-скептично настроени в много аспекти. Това обаче ви дава по-голяма обективност, отколкото тази на останалите. Насочете скептицизма си във ваша полза.
От сряда до петък ще претърпите промени в личен план. Макар тези промени да са за добро, вие ги преживявате.
През уикенда имате повече смелост и не държите да се придържате към пътя, който познавате добре. Рискувайте – стига да сте напълно наясно с възможните последствия, но и с възможните позитиви.
 

Хороскоп

Още от Astro