Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 11 до 17 септември

Къде, какво и защо от 11 до 17 септември...

Книгата


„Животът ми като Тиквичка” – най-популярната творба на френския писател Жил Парис, вече е на разположение и на българския книжен пазар!

„Животът ми като Тиквичка” е невероятно вълнуващ разказ - колкото смешен, толкова покъртителен, за нелеката съдба на децата в едно „добре развито общество”, който завършва с (не)очаквано щастлив край. Приключението на Икар, деветгодишно момче с прякор Тиквичка, започва доста тъжно, но за всичко е виновно небето, от което валят само нещастия. След като по случайност застрелва майка си, момчето е заведено в приемен дом, където изучава със затрогващата наивност на детския си поглед един нов свят, който не го плаши. Света на Симон, който знае всичко, на Ахмед, който хленчи за щяло и нещяло, на Беатрис, чийто пръст не излиза от носа й, на Жужуб, който компенсира отсъствието на майка си, като се тъпче със сладкиши, на Камий… в която се влюбва.

ФестивалътМежду 8 и 24 септември 2017 г., в София, ще се проведе за първи път международният фестивал за арт и фотокниги Sofia Art Book Fair, който ще бъде посветен на фензини, арт и фотокниги, комикси, специализирани монографии, различни експериментални издания на артисти и независими издателства от цял свят.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.