Следва

NYFW Пролет/Лято 2018: Victoria Beckham

NYFW Пролет/Лято 2018: Alexander Wang

Моля за внимание - Alexander Wang на хоризонта!...

All fashion преди 6 години

Моля за внимание - Alexander Wang на хоризонта!

За пореден път Уанг успя да ни изненада и да ни остави с пръст в уста. Ексцентричният бранд сложи всички в малкия си джоб, като окупира улиците на Бруклин за ревюто. Събитието се състоя в квартал Bushwick и бързо достигна пълния си капацитет от гости, които бяха подредени зад полицейска барикада. Повече от час след началото на събитието на мястото се изсипа и автобус с топ модели, сред които Кая Гербер, Бела Хадид и Кендъл Дженър.

Разбира се, не ни разочароваха и откъм дрехи. Колекцията е концентрирана върху мини роклите и деконструирани ризи. Наблюдават се и модерните за сезона ръкави, вързани около талията, черни панталони, съчетани с деним и кожа и елементи на дантела върху роклите, което им придава леко неглиже вид.


 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.