Следва

NYFW Пролет/Лято 2018: Victoria Beckham

NYFW Пролет/Лято 2018: Alexander Wang

Моля за внимание - Alexander Wang на хоризонта!...

All fashion преди 6 години

Моля за внимание - Alexander Wang на хоризонта!

За пореден път Уанг успя да ни изненада и да ни остави с пръст в уста. Ексцентричният бранд сложи всички в малкия си джоб, като окупира улиците на Бруклин за ревюто. Събитието се състоя в квартал Bushwick и бързо достигна пълния си капацитет от гости, които бяха подредени зад полицейска барикада. Повече от час след началото на събитието на мястото се изсипа и автобус с топ модели, сред които Кая Гербер, Бела Хадид и Кендъл Дженър.

Разбира се, не ни разочароваха и откъм дрехи. Колекцията е концентрирана върху мини роклите и деконструирани ризи. Наблюдават се и модерните за сезона ръкави, вързани около талията, черни панталони, съчетани с деним и кожа и елементи на дантела върху роклите, което им придава леко неглиже вид.


 

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 2 дни

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично.