NYFW Пролет/Лято 2018: Victoria Beckham

Ако вървим по едно "фешън"...

Ако вземем само едно "фешън" изречение или парадигма, философия, въпрос, който всеки един дизайнер трябва да си го зададе, преди да вземе скечбука и тънкописеца в ръка, то това следва да Е: Дали тези модели, силуети, декорации и материи, които проектира, би ги разходил на по-специално събите или в небрежен streetstyle самият той.

В този случай, Виктория е пример за следване. Само един поглед е достатъчен, за да си представим имагинерно госпожа Бекъм във всеки аутфит от тази модна линия.

Ако има фраза, с която може да се поясни стилът на британската дизайнерка, нека е Скъпа, леко деконструктивна конфекция.

На визуализацията в деня преди шоуто, Виктория Бекъм проговори за мисленето си относно феминизма и как той в  следствие на годините се е променил. "Деликатността може да бъде силна", казва тя, която винаги спазва тенденциите в силуета и материите.

Много интересен аутфит (леко драматичен) стартира новата й колекция. Първият модел представлява кремообразно жълта риза с XXL размер, вмъкната в прашна розова пола с висока талия от органза. Прозрачноста допринася за експерименталния ефект върху човешкото око и дава страхотна нова идея за стайлинг.

Нещата се окончават перфектно от приятна цветова гама с нежни материи и "пижама" вдъхновение в новата ready to wear линия на Вики, която с  шик модно настроение увлича в неустоимо желание за шопинг.

Погледнете в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia