Следва

NYFW Пролет/Лято 2018: Brandon Maxwell

NYFW Пролет/Лято 2018: Victoria Beckham

Ако вървим по едно "фешън"...

All fashion преди 6 години

Ако вземем само едно "фешън" изречение или парадигма, философия, въпрос, който всеки един дизайнер трябва да си го зададе, преди да вземе скечбука и тънкописеца в ръка, то това следва да Е: Дали тези модели, силуети, декорации и материи, които проектира, би ги разходил на по-специално събите или в небрежен streetstyle самият той.

В този случай, Виктория е пример за следване. Само един поглед е достатъчен, за да си представим имагинерно госпожа Бекъм във всеки аутфит от тази модна линия.

Ако има фраза, с която може да се поясни стилът на британската дизайнерка, нека е Скъпа, леко деконструктивна конфекция.

На визуализацията в деня преди шоуто, Виктория Бекъм проговори за мисленето си относно феминизма и как той в  следствие на годините се е променил. "Деликатността може да бъде силна", казва тя, която винаги спазва тенденциите в силуета и материите.

Много интересен аутфит (леко драматичен) стартира новата й колекция. Първият модел представлява кремообразно жълта риза с XXL размер, вмъкната в прашна розова пола с висока талия от органза. Прозрачноста допринася за експерименталния ефект върху човешкото око и дава страхотна нова идея за стайлинг.

Нещата се окончават перфектно от приятна цветова гама с нежни материи и "пижама" вдъхновение в новата ready to wear линия на Вики, която с  шик модно настроение увлича в неустоимо желание за шопинг.

Погледнете в галерията горе>>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.