Следва

NYFW Пролет/Лято 2018: Brandon Maxwell

NYFW Пролет/Лято 2018: Victoria Beckham

Ако вървим по едно "фешън"...

All fashion преди 6 години

Ако вземем само едно "фешън" изречение или парадигма, философия, въпрос, който всеки един дизайнер трябва да си го зададе, преди да вземе скечбука и тънкописеца в ръка, то това следва да Е: Дали тези модели, силуети, декорации и материи, които проектира, би ги разходил на по-специално събите или в небрежен streetstyle самият той.

В този случай, Виктория е пример за следване. Само един поглед е достатъчен, за да си представим имагинерно госпожа Бекъм във всеки аутфит от тази модна линия.

Ако има фраза, с която може да се поясни стилът на британската дизайнерка, нека е Скъпа, леко деконструктивна конфекция.

На визуализацията в деня преди шоуто, Виктория Бекъм проговори за мисленето си относно феминизма и как той в  следствие на годините се е променил. "Деликатността може да бъде силна", казва тя, която винаги спазва тенденциите в силуета и материите.

Много интересен аутфит (леко драматичен) стартира новата й колекция. Първият модел представлява кремообразно жълта риза с XXL размер, вмъкната в прашна розова пола с висока талия от органза. Прозрачноста допринася за експерименталния ефект върху човешкото око и дава страхотна нова идея за стайлинг.

Нещата се окончават перфектно от приятна цветова гама с нежни материи и "пижама" вдъхновение в новата ready to wear линия на Вики, която с  шик модно настроение увлича в неустоимо желание за шопинг.

Погледнете в галерията горе>>>

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 1 ден

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 1 ден

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.