Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Хайди Клум и колекцията й = блясък в Ню Йорк

Световноизвестният модел и Lidl представиха за първи път съвместната си колекция...

All fashion преди 6 години

На 9 септември с бляскаво шоу на живо в Ню Йорк Хайди Клум и Lidl отбелязаха световната премиера на своята съвместна колекция под марката “Еsmara от Хайди Клум“. Вместо класическа разходка по подиума, световноизвестният модел и търговската верига заложиха на различна и смела концепция – представянето на модната колекция се състоя в специално изграден интерактивен Lidl магазин. По време на 2-часово шоу Хайди Клум и общо 35 модели представиха всичките облекла – от леопардови боти през блейзъри с пайети до якета от естествена кожа. Различните модни съчетания, представени от моделите, подчертаха разнообразните възможности за комбинации, които колекцията предлага. С тях всяка жена може да постигне „УАУ ефект“, без значение дали е на работа, обядва с приятелките си или излиза навън вечерта.



„Това беше страхотно събитие. Всичко се подреди повече от перфектно – Ню Йорк, мястото на ревюто, шоуто, гостите. Изключително се гордея с първата си колекция за Lidl. Създадохме мода за всяка жена и съм ужасно щастлива, че го постигнахме заедно с Lidl“, сподели Хайди Клум.

Специални гости на ревюто бяха доказани имена в модните среди и модни представители от цял свят. Сред останалите акценти на събитието беше т. нар. лична зона за стайлинг на Хайди Клум. На специално огледало, скрито зад импровизирана хладилна витрина, световноизвестният модел представи най-добрите комбинации от колекцията си и сподели с публиката своите модни съвети.

В България колекцията на Хайди Клум ще бъде в продажба във всички магазини Lidl в страната от 18 септември 2017 година.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.