Играй и спечели "Today, Tomorrow, Always - My Everything" от АVON

Играй и спечели "Today, Tomorrow, Always - My Everything" от АVON...

Говорим за любов, а в този разговор не всичко трябва да е шампанско, рози, смях и сапунени мехури. 
Понякога, когато става въпрос ИМЕННО за любов, нещата са малко по-различни, а когато се намеси онази... изпепеляващата страст - розата остава само по бодли, шампанското може да се окаже без пукнато балонче, а сапунените мехурчета да отлетят надалеееч.

С днешната ни игра с Avon предизвикваме всички влюбени гълъбчета да ни споделят кои са тези ТОЧНО три неща, които ги карат да се влюбват в своя любим всеки ден, отново и отново, и кои са онези ТРИ, с които ги докарват до полуда, като тук слагаме лек , лежерен и влюбен знак минус!

Любовта е вдъхновение, което подчертава всички наши добри, но понякога и не до там хубави качества. Но когато говорим за true L-O-V-E ВСИЧКО е оправдано и възможно!Днес вдъхновението ни е двойно подкрепено от новите аромати на Avon към серията Today, Tomorrow, Always - My Everything. Неслучайно наречени „ценни бижута“, те са точно това, което са мъжът и жената един за друг. Усещаме нежно ухание по кожата на половинката, влюбваме се още и още всеки ден, отново и отново.

Изпрати ни своите три + три Ин&Ян емоции, на добре познатия адрес igra@viewsofia.com или ни ги напиши като коментар под статията до 20 септември (сряда). 

Най-смешните, трогателни и разкошни отговори ще донесат на своя "автор" комплект от серията Today Tomorrow Always - My Everything на Avon.
 


Припомняме ти 5-те "купидона", които ни донесаха незабравима доза любов и ни споделиха своите (семейни вече) Ин&Ян емоции. 

Саша и СтефанКатерина и ИвайлоАнтония и ГеоргиДани и КаменДеяна и Адриан 

Коментари: 4

M
Miriam (2017/09/21 / 06:55)
ГОТОВНОСТ ЗА КОМПРОМИСНОСТ; сексуална утопия; лична свобода; комплименти и изненади!!!!
Пух (2017/09/19 / 17:51)
Къде ми е изчезнал коментара, както и коментарите на всички останали хора, които до вчера се виждаха под статията? След като ми е изчезнал коментара, участвам ли в играта?
E
elivasileva (2017/09/13 / 19:22)
Amor tussisque non celantur- Любов и кашлица не могат да се скрият :)
E
elivasileva (2017/09/13 / 19:18)
Грижа, усмивка, подкрепа+ грижа, споделяне,подкрепа

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.