Следва

Master коафьорът Аврам Големечков направи зрелищно „гравитационно” парти за първата годишнина на „Ателие за красота“

Играй и спечели "Today, Tomorrow, Always - My Everything" от АVON

Играй и спечели "Today, Tomorrow, Always - My Everything" от АVON...

All About Life преди 6 години

Говорим за любов, а в този разговор не всичко трябва да е шампанско, рози, смях и сапунени мехури. 
Понякога, когато става въпрос ИМЕННО за любов, нещата са малко по-различни, а когато се намеси онази... изпепеляващата страст - розата остава само по бодли, шампанското може да се окаже без пукнато балонче, а сапунените мехурчета да отлетят надалеееч.

С днешната ни игра с Avon предизвикваме всички влюбени гълъбчета да ни споделят кои са тези ТОЧНО три неща, които ги карат да се влюбват в своя любим всеки ден, отново и отново, и кои са онези ТРИ, с които ги докарват до полуда, като тук слагаме лек , лежерен и влюбен знак минус!

Любовта е вдъхновение, което подчертава всички наши добри, но понякога и не до там хубави качества. Но когато говорим за true L-O-V-E ВСИЧКО е оправдано и възможно!



Днес вдъхновението ни е двойно подкрепено от новите аромати на Avon към серията Today, Tomorrow, Always - My Everything. Неслучайно наречени „ценни бижута“, те са точно това, което са мъжът и жената един за друг. Усещаме нежно ухание по кожата на половинката, влюбваме се още и още всеки ден, отново и отново.

Изпрати ни своите три + три Ин&Ян емоции, на добре познатия адрес [email protected] или ни ги напиши като коментар под статията до 20 септември (сряда). 

Най-смешните, трогателни и разкошни отговори ще донесат на своя "автор" комплект от серията Today Tomorrow Always - My Everything на Avon.
 


Припомняме ти 5-те "купидона", които ни донесаха незабравима доза любов и ни споделиха своите (семейни вече) Ин&Ян емоции. 

Саша и Стефан



Катерина и Ивайло



Антония и Георги



Дани и Камен



Деяна и Адриан



 

More All About Life