Следва

Love to quote: Празнуваме Бари Уайт

Master коафьорът Аврам Големечков направи зрелищно „гравитационно” парти за първата годишнина на „Ателие за красота“

Вчера на изискано парти Master коафьорът Аврам Големечков отбеляза първата...

All About Life преди 6 години

Вчера на изискано парти Master коафьорът Аврам Големечков отбеляза първата годишнина на „Ателие за красота” със специално парти. Той представи най-иновативния метод на подстригване „гравитационно геометрично етажитане”, патентован от самия него.

Чрез тази техника се постигат максимално преляти и геометрично чисти етажи като всеки косъм е по-дълъг от съседния точно с толкова, колкото е разтояноето помежду им. Гостите на „Ателие за красота” имаха удоволствието да се запознаят и опитат единствения по рода си парфюм за коса, направен 100% ръчно в Обединеното кралство. Той ароматизира, но и предпазва косъма от вредните атомосферни влияния и не позволява неприятните миризми да проникнат в него.



Гостите на стилното парти имаха възможността да се насладят на 8-степенно суши меню, приготвено от самурайте от MasterChef - Евгени Йорданов, Стефан Стефанов, Божана Кацарова и Симеон Червенков. За доброто настроение се погрижиха dj  NIKK и Foreigners, а селектираните питиета бяха представени от Любомир Огнянов – барман-финалист в World Class.





Домакинът Аврам Големечков сподели, че в събота заминава за модната столица Париж, за да участва в международно обучение за най-новите тенденции в подстригването и колорирането. Той покани всеки, който има отношение към косата си да опита най-иновативния метод на подстригване „гравитационно геометрично етажитане” само в „Ателие за красота” на ул. „Леа Иванова” №1 в столицата. 


 

More All About Life