Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Модните недомислици на седмицата...

Нападнаха Оливия Палермо


През уикенда и по време на седмицата на модата в Ню Йорк защитници на правата на животните и съответно противопоставящи се на носенето на кожи, нападнаха презентацията на Оливия Палермо за Banana Republic. На специално изградена за случая платформа, самата Оливия, последвана от модели, облечени в дрехи от колекцията заемат своите места, за да се стартира с дългоочакваната презентация, но вместо това, група защитници от Animal Defenders International се втурват на подиума с викове и блъскане. "Нападателите" събарят и минават през моделите с ярост, крещейки думи като: "Оливия Палермо, как спиш нощем, знаейки, че убиваш животни? Толкова ли си грозна отвътре?"

Интересно е да се отбележи, че в колекцията на Оливия за американския бранд отсъства присъствието на каквато и да е кожа, било то истинска или еко, но пък фешънистата е позната с това, че кожата с косъм представлява съществена част от личния й стил...

Гуинет на корицаНебезизвестният сайт на Гуинет Полтроу Goop вече може да се похвали и с ново поприще, а именно очакваното му преминаване в печатна медия. Съответно и първата корица на списанието е вече факт, а от кадъра ясно се вижда как актрисата лежи гола, покрита с кал (препратка с името на сайта, което в превод е кал).

Сайтът съществува още 2008 г.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.