Следва

Fashion battle: Палацо pants!

NYFW Пролет/Лято 2018: Oscar de la Renta

Младите Лаура Ким и Фернандо Гарсия...

Runway преди 6 години

Младите Лаура Ким и Фернандо Гарсия (креативните директори на лейбъла), ни представят една интересна колекция с недовършена идея.

Чуството за експерименталност съществува и си личи, но не изцяло. Леката експресия, която преобладава в цялата линия, е доста изпробвана. Може би това е техният подход за получаване на хармония във всичките 48 аутфита. Поп-арт културата е главното вдъхновение, което прелетява върху цялата визия на Oscar de la Renta за пролет/лято 2018.

За разлика от г-н De la Renta, Ким и Гарсия, този път бяха съвсем буквални - от боядисани копчета и ботуши до бродирани пайети и декоративни детайли. Подръжници на Оскар де ла Рента вероятно ликуват при вида на децата, които самият Оскар "проектира" за собсвеният си бранд в последствие като замина в долината на царете.

Изцапан и избледнял деним, елегантни рокли, бански и кожа. 

FIN.
 

More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Stella McCartney

Runway преди 1 месец

За да покаже пролетно-лятната си колекция за 2024-та, Стела Маккартни избра Marché Saxe-Breteuil, популярен парижки пазар на открито, където риба, сирене, хляб, дрехи и всякакви хубави неща се продават в четвъртък и събота. На първи ред дизайнерката покани представители на фирми, специализирани в новите технологии в производството на тъкани