Следва

Another Cinderella Story с Джиджи Хадид

Проблеми в рая... или ЗАЩО се разделиха някои звездни двойки!

Защо се разделиха някои от любимите ни двойки? …

Други преди 6 години

Кой, какво и защо?

Няма да си кривим душите и ще си признаем, макар и леко засрамени, че животът на селебритата ни интригува малко повече от необходимото. Сигурни сме, че не сме единствените обаче които тайничко четат последните клюки по света и у нас и се чувстваме длъжни да споделим с вас последните новости и какво открихме днес.

Защо се разделиха някои звездни  двойки? …

1. Лейди Гага и Тайлър Киней: Певицата споделя, че това е третата връзка, която се разпада заради кариерата й. „Продадох 10млн. копия и загубих Мат, продадох 30млн. и загубих Люк, направих филм и загубих Тайлър...”

2.Кайли Дженър и Тайга: Разликата в годините си е казала думата „Не искам след пет години да погледна назад и да имам чувството, че той ми е отнел нещо.” – разказва най-младата Дженър.

3. Ким Кардашиън и Крис Хъмфри: Изглежда, че бракът е бил вследствие на паника от страна на Ким. „Всички жени минават през фазата, в която ги е страх, че остаряват и трябва да има деца и съпруг. При мен беше повече от фаза на истерия.”




4. Джъстин Бийбър и Селена Гомез: Май някой го е хванало страх… „Заживях с приятелката си на 18 години. Започнах живот с нея, сякаш беше брак. Да живея с момиче на тази възраст беше твърде много за мен” – споделя Джъстин.

 

More Други