Следва

Кой е новият главен редактор на ELLE US?

Какво носи редакцията: В мрежите на черното

Черното винаги е фешън...

All fashion преди 6 години

Черното винаги е фешън.

Така модерната за сезона мрежа не пропусна да мине и през нашата редакция. Дизайнът е мъжки, брандиран в червено и умело съчетан с дантелено бюстие, което придава леко закачлив вид и кокетност. Черният панталон  пък е вечната класика за всеки гардероб.





Непретенциозен и страшно елегантен, отива на абсолютно всичко. Обувките си остават голямата ни страст. По-разчупена версия на класическия модел Oxford, който напълни сърцата и очите ни. Голямата чанта придава завършеност на аутфита. (Също така побира много). За финал се носи и аромат на миналото с черни cat eye слънчеви очила.








More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.