Следва

NIGHT 54

NYFW Пролет/Лято 2018: Coach 1941

Glitter all over!...

All fashion преди 6 години

Glitter all over!

Любимият ни Стюарт Вевърс не ни разочарова и този път, като представи една типично в привкус на Coach 1941 колекция, с бонус - много глем и спаркъл детайли.

Дизайните за Пролет/Лято 2018-та на именития лейбъл, който се превърна в хилядолетна марка на Ню Йорк, са вдъхновени от творчеството на емблематичния Кийт Харинг - "любовник" на стрийт културата от 80-те на "Голямата ябълка" и запален експресионист на концепциите за раждането, смъртта, сексуалността и войната.

В колекцията обаче далеч не ставаме свидетели на графити арт, а на нещо по-нежно, нещо обърнато през призмата на 30-те години. Много пастелени нюанси, slip рокли и дантела в комбо с кожени горнища или пък суичъри. Съчетанието на стаен с пачуърк и сякаш избелели флорални елементи пък носи една цялостна невинност и енергия, която няма как да подминем с лека ръка.

Разбира се, и този път аксесоарите са на пиедестал. Емблематичната за Вевърс корпусна чанта за през рамо, а и не само, внесе магия в абсолютно всеки аутфит от дефилето било то с флорални украси, пачове със слогани или пък легендарните за марката сърчица. При обувките от дамската линия има много блясък и женственост, но, разбира се, и лек привкус на острота и своенравие!

Цялата колекция в галерията горе>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.