Следва

NIGHT 54

NYFW Пролет/Лято 2018: Coach 1941

Glitter all over!...

All fashion преди 6 години

Glitter all over!

Любимият ни Стюарт Вевърс не ни разочарова и този път, като представи една типично в привкус на Coach 1941 колекция, с бонус - много глем и спаркъл детайли.

Дизайните за Пролет/Лято 2018-та на именития лейбъл, който се превърна в хилядолетна марка на Ню Йорк, са вдъхновени от творчеството на емблематичния Кийт Харинг - "любовник" на стрийт културата от 80-те на "Голямата ябълка" и запален експресионист на концепциите за раждането, смъртта, сексуалността и войната.

В колекцията обаче далеч не ставаме свидетели на графити арт, а на нещо по-нежно, нещо обърнато през призмата на 30-те години. Много пастелени нюанси, slip рокли и дантела в комбо с кожени горнища или пък суичъри. Съчетанието на стаен с пачуърк и сякаш избелели флорални елементи пък носи една цялостна невинност и енергия, която няма как да подминем с лека ръка.

Разбира се, и този път аксесоарите са на пиедестал. Емблематичната за Вевърс корпусна чанта за през рамо, а и не само, внесе магия в абсолютно всеки аутфит от дефилето било то с флорални украси, пачове със слогани или пък легендарните за марката сърчица. При обувките от дамската линия има много блясък и женственост, но, разбира се, и лек привкус на острота и своенравие!

Цялата колекция в галерията горе>>>

More All fashion