Следва

NYFW Пролет/Лято 2018: Ralph Lauren

NYFW Пролет/Лято 2018: Fenty x Puma

About колекцията и нейното вдъхновение...

Runway преди 6 години

По принцип, рядко се случва певец да е дизайнер и то успешен. Рири си обича парите, а модата е бизнес, който може лесно да се манипулира рекаламно, а лицето на певицата е перфектното "оръжиe" за почти всеки продукт. Спорно е колко Риана е седнала, дори и за секунда, да помисли върху дизйните си, но да приемем, че е, и да разгледаме обстойно дизайреските й приумици.

Поп звездата има ненаситен апетит за опасност, а нейният афинитет към поемането на рискове, пронизва всичко със стил. В музиката да, но в модата - не. Целият маркетинг на тази колоборация е парадоксален. Барбадоската газела изобщо не е строен тип, за да подхожда на точно тази модна линия.

Относно колекцията и нейното вдъхновение, ще дадем отрицателно кратко обяснение, за да провокираме вашия апетит за любопитство. 80-те години като вдъхновение за банския костюм. Ярки и неонови цветове като гама, кърпи за плаж, ципове, сатен, фини ботуши. Повече в галерията горе>>> 
 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.