Test drive: Мистерията на тайния бюти ритуал със Skinaz

Срещата пред огледалото е моето време...

Срещата пред огледалото е моето време - това, в което съм далеч от всичко и всички, и това, в което посвещавам ценни минути, за да изпипвам детайла до последната линия.

Тайният бюти ритуал се крие в няколко съкровени движения и, разбира се, в най-добрите продукти. От съвсем скоро се влюбих в козметика, която носи дръзкия привкус на Източна Азия. Kbeauty тенденцията тотално ме обвзе и сега разбирам защо всички са толкова абсолютно пристрастени към нея. Съвсем очаквано, Missha и Skinaz се превърнаха в новите ми "любовници", които ежедневно ме правят красива - било то за daily office look или пък за вечерен шик glam.

Всъщност, козметичната марка Missha е главен виновник за корейската козметична вълна. Брандът вече има над 400 магазина по света и прави пробива си с ББ крем, а оттогава бб крем и Missha са буквално като синоними.

Днес, обаче, се възползвам от магията на продуктите на Skinaz - Crayon Tint молив за устни в изкусителното Vampire Red. С това малко бижу устните ми са оцветени в перфектния за наближаващата есен нюанс, но и едновременно с това подхранени с масла от камелия и рапица.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.