Следва

„К” като Kbeauty красота

Test drive: Мистерията на тайния бюти ритуал със Skinaz

Срещата пред огледалото е моето време...

Face преди 6 години

Срещата пред огледалото е моето време - това, в което съм далеч от всичко и всички, и това, в което посвещавам ценни минути, за да изпипвам детайла до последната линия.

Тайният бюти ритуал се крие в няколко съкровени движения и, разбира се, в най-добрите продукти. От съвсем скоро се влюбих в козметика, която носи дръзкия привкус на Източна Азия. Kbeauty тенденцията тотално ме обвзе и сега разбирам защо всички са толкова абсолютно пристрастени към нея. Съвсем очаквано, Missha и Skinaz се превърнаха в новите ми "любовници", които ежедневно ме правят красива - било то за daily office look или пък за вечерен шик glam.





Всъщност, козметичната марка Missha е главен виновник за корейската козметична вълна. Брандът вече има над 400 магазина по света и прави пробива си с ББ крем, а оттогава бб крем и Missha са буквално като синоними.

Днес, обаче, се възползвам от магията на продуктите на Skinaz - Crayon Tint молив за устни в изкусителното Vampire Red. С това малко бижу устните ми са оцветени в перфектния за наближаващата есен нюанс, но и едновременно с това подхранени с масла от камелия и рапица. Плюс - червилото не помръдва с часове!





Перфектният завършек на грим визията ми, и съм готова след офиса да се отправя на вечерен коктейл с приятели, е Cat-eye спиралата за обем. Само с едно нанасяне миглите ми са по-дълги, по-извити и определено толкова зашеметяващи, че едно намигване и... всичко, което искам е мое! Без размазване, без излишно напластяване, а и в жестока шикозна опаковка с кокетен розов детайл!



Понякога минималистичното е повече от достатъчно, пъхам Skinaz Crayon Tint и Cat-eye Mascaraв модерната си maroon чанта и съм готова за приключения. Бързо, лесно, kbeauty модерно и ужасно трайно! Ще се влюбите в тази козметика, обещаваме!

More Face