Следва

Свежест всеки ден

„К” като Kbeauty красота

„К” като Красота. Корейските марки за красота: Кои са те и защо да ги изберем?...

Face преди 6 години




 

Колкото и различия да имаме жените, едно нещо безспорно ни обединява – перфектният външен вид и блестящата кожа. Всички се стараем към съвършена визия и ако може, разбира се, на достъпни цени. Днес искаме да ви запознаем с иновацията в кремовете и гримовете, както и да ви споделим за корейските брандове, които ще направят мечтите и стремежите ни реалност.

Кои са те?
Надали има жена, която да не е завидяла поне веднъж в живота си на перфектната кожа на азиатките. За никого не е тайна, че представителките са с изящни лица и перфектен грим. Част от виновниците са техния вид са корейските марки Missha, Skinaz и Unijeju. С утвърдено име на пазара те не спират да радват своите клиентки по цял свят. Благодарение на тях днес са факт бб кремовете, sheet маските, и джентъл ексфолиантите. Това, което ги различава от добре познатите ни марки са съставките, сред които са зелен чай и бамбук, които имат незаменимо влияние върху кожата и техниката, която използват за създаването им. Високите стандарти на корейците и грижата за здравето им са сред нещата, които никой не може да отрече. Тяхната цел и стратегия е предпазването и подхранването на кожата, а мотото им е, че красотата не се случва за една нощ, а изисква старание – подхранване, ексфолиране, почистване, хидратация и защита. Ето защо те ни предоставят най-доброто, за което можем да мечтаем. Най-хубавото е, че получаваме не само страхотно качество, но и на уместни цени. Продуктите, които предлагат са достъпни за всички, което ги прави търсени и желани и от нас. Кой друг ги избра и се спря на тях? Сред звездите, които се спряха на К-бюти са Дрю Баримор, Ема Стоун, Дженифър Лопес, Наоми Уотс и т.н.

За да се уверите сами в думите ни и да получите още информация за едни от най-добрите продукти на пазара, заповядайте на 21-ви септември от в хотел Маринела, зала София 1(за бизнес партньори от 9:30 до 15:00 часа, за всички останали от 15:00 до 17:00 часа). Организатор на събитието е КОТРА София.

Марките, които ще бъдат представени са:

- Unijeju
- Skinaz
- Urangnatural
- Missha
- Urang
и още 30 корейски козметични компании.

Ще се радваме да споделим нашия опит и впечатления с вас!




 

More Face