Следва

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Ню Йорк

Модната колекция на Хайди Клум дебютира в България

Броени дни след световната им премиера в Ню Йорк, облеклата с марка „Esmara by Hedi Klum“ вече са и у нас...

All fashion преди 6 години

Броени дни след световната им премиера в Ню Йорк, облеклата с марка Esmara by Hedi Klum“вече са и у нас.

Модната линия се отличава с женственост и сексапил и умело съчетава модерни и класически дрехи, които могат да се комбинират лесно и по много различни начини. Сред акцентите в нея са нежни блузи, ефектни якета, тесни джинси, елегантни гащеризони, както и актуалните цветове като синьо, сребристо, бежово, кафяво и леопардови принтове.

Това е първата съвместна колаборация между супермодела и Lidl, като от 18 септември дрехите с почерка на Хайди Клум ще бъдат в продажба във всички магазини Lidl в страната.


„Лидл България винаги е предлагал на своите клиенти облекла с редица международни сертификати за качество. Вярваме, че партньорството ни с Хайди Клум е следващата важна крачка в неговото развитие и надграждане. През следващите две години клиентите могат да очакват още много други изненади и предложения с марката Хайди Клум.“, коментира Милена Драгийска, Главен изпълнителен директор на Лидл България.

У нас, сред първите дами, които имаха възможността да облекат дрехи с марката Хайди Клум, бе чаровната Никол Станкулова. Тя бе водеща на събитието по повод премиерата на колекцията и заедно с момичетата на известната хореографка Индира представиха облеклата на супермодела.

Специален гост бе и стилистът и моден експерт Хубен Хубенов, който също коментира модната линия. „За съвременната жена е изключително важно да знае, че има възможността да съчетава различни дрехи и да ги превръща всеки път в нови и вдъхновяващи комбинации. Универсалността е едно от най-големите предимства на тази колекция – миксът от материи и модели позволява приложимост в разнообразие от градски ситуации, а отделните елементи от колекцията са една чудесна разработка на вечни класики. Всяка жена може да намери подходящата комбинация, която я кара да се чувства удобно, модерно и сексапилно“, обобщи той.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.